Soort vlees
Soort vlees
  • Meer Minder
Herkomst
Herkomst
  • Meer Minder
Vleesras
Vleesras
  • Meer Minder
Voeding
Voeding
  • Meer Minder
Versheid
Versheid
Portie
Portie
  • Meer Minder
Thema
Thema
  • Meer Minder
Prijs
tot
Filter en sorteer Filter

Filter en sorteer

Filter

28 producten

Soort vlees
Herkomst
Vleesras
Voeding
Versheid
Portie
Thema
Prijs

De hoogste prijs is €104,99

tot

28 producten

Gourmetten

In Nederland is gourmetten een van de populairste manieren om samen een feestelijke gelegenheid te vieren. Het is een gezellige manier van samen koken waarbij iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij wil eten. Omdat iedereen zijn eigen gerechten bereidt, hoef je minder tijd in de keuken door te brengen en kun je samen genieten van een fijne avond.

Populairste soorten gourmet vlees

Het mooie van gourmetten is dat iedereen zelf kan bepalen
wat hij of zij klaarmaakt en dus het gourmetvlees kan kiezen dat hij of zij het
lekkerst vindt. Bij The Meatlovers hebben we gekeken naar de meest verkochte
vleessoorten om een idee te geven van het populairste gourmetvlees:

  1. Gourmet hamburgers
  2. Biefstuk
  3. Worstjes
  4. Kipfilet
  5. Lamsfilet

Maar zoals al eerder aangegeven het mooie aan gourmetten is dat iedereen zelf kan kiezen wat voor soort vlees er wordt gegeten. Kies dus vooral de stukken vlees die jij lekker vindt bij het gourmetten.

De aanbevolen hoeveelheid vlees per persoon

De aanbevolen hoeveelheid vlees verschilt per situatie. Gemiddeld raden we zo’n 300-400 gram vlees per persoon aan. Heb je veel andere gerechten naast het vlees die je op het gourmetstel wilt bereiden, dan heb je misschien minder vlees nodig. Komen er grote eters? Zorg er dan voor dat je wat extra vlees in huis haalt.

Bereiden van gourmet vlees

Het bereiden van vlees voor het gourmetten is vaak eenvoudig, wat bijdraagt aan koken zonder stress. Er zijn wel een paar punten om rekening mee te houden bij de voorbereiding. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor het eten uit de koelkast om het op kamertemperatuur te laten komen. Zorg ervoor dat het gourmetstel goed is voorverwarmd en gebruik een beetje boter of olie. Snijd het vlees van tevoren in kleine stukjes, zodat het goed kan worden bereid.

Verder zijn er geen bijzondere aandachtspunten. Kruid het vlees naar eigen smaak en zorg er vooral voor dat je samen geniet van deze maaltijd.

Tips voor het bereiden van gourmet vlees

Als je het gourmetten extra speciaal wil maken dan adviseren wij je om gebruik te maken van Wagyu bakvet zo zorg je ervoor dat het vlees nog lekkerder wordt bereidt op het gourmetstelsel. Om tot het meest smakvolle resultaat te komen adviseren wij je ook om gebruik te maken van een heerlijke kruidenrub.

Gourmet vlees bestellen bij The Meatlovers

Bij The Meatlovers hebben wij met zorg de lekkerste stukken vlees voor bij het gourmetten uitgezocht. Heb je nog vragen over ons gourmet vlees, neem dan gerust contact met ons op.

Meer Minder
Group 2 Copy

Over ons

Wij zijn The Meatlovers

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.

Meer lezen