Laat de carpaccio op kamertemperatuur komen.
Rasp met een Mandoline je rode kool, wortel en radijs. Snijdt de komkommer naar voorkeur.
Bak het reepje brood goudbruin in een laagje olie.
Voeg sesamzaad, gebakkenuitjes en de ponzu dressing toe.
Meng de ingrediënten beetje bij beetje bij elkaar.
Pas de smaak aan naar voorkeur door van het missende ingrediënt wat meer toe te voegen tot deze naar wens is.
Zet de dressing koel tot aan het opdienen.
Snijd wat rode kool en leg dit in een schaal, giet er vervolgens een scheut kokend water overheen en laat een nacht in de koelkast staan.
Kook het water van de rode kool vervolgens in en laat dit afkoelen.
Mix de Crème Fraiche met de mayonaise in het water.
Maak op smaak met peper en Zout.
Serveer vervolgens alle onderdelen mooi uit op een bord!
Dit recept is in samenwerking geschreven met Schaftzonderspijt .