Bavette Pizza

45 minuten 4 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

20220924_184045

Ingrediënten

Overige ingrediënten

  • 1 ui 
  • 1 tomaat
  • 2 tenen knoflook
  • 100 gram strooikaas
  • 50 gram hamreepjes
  • 20 gram kleine plakjes chorizo worst
  • Bereidingswijze

      Voorbereiding

    1. 1

      Snij de ui, knoflook en tomaat klein. Vlinder nu de bavette zodat die wat dunner wordt en sneller gaar is.

    2. Bereiding

    3. 1

      Begin met het aanmaken van je BBQ, deze moet een temperatuur hebben van ongeveer 200 graden Celsius. Laat gelijk een skillet meeverwarmen.

    4. 2

      Voeg in de skillet de ui, tomaat en knoflook en laat dan even lekker pruttelen tot het een lekker papperig wordt. Zet nu even aan de kant.

    5. 3

      Grill nu de bavette even heel kort aan beide kanten. Maak nu de BBQ klaar voor indirect en leg daar de bavette weer op. Leg hier het ui/knoflook/tomaat mengsel op. Nu verder beleggen met de kaas, ham en chorizo. Gaar nog even door tot de kerntemperatuur van 54 graden bereikt is.

    6. 4

      BBQ Rookie