Meng alle ingrediënten met het gehakt in een kom.
Brend op smaak met peper en zout.
Maak burgers van ongeveer 70 gram.
Bak de burgers in de pan met een klontje boter.
Warm de melk zachtjes op tot de melk lauwwarm is (ongeveer 40 graden).
Doe de bloem, droge gist, suiker, zout en bakpoeder in de mengkom van jouw keukenmachine.
Laat de keukenmachine op de zachte stand even draaien.
Giet hier zachtjes de lauwe melk en 1 el olijfolie bij.
Laat het deef ongeveer 10 minuten zachtjes kneden.
Laat het deeg een uur rusten/rijzen met een handdoek over de kom.
Kneed het deef opnieuw voor een paar minuten.
Maak bolletjes van ongeveer 50 gram en leg deze op een stukje bakpapier. Dek de bolletjes af met een handdoek.
Laat de bolletjes voor 25 minuten rusten.
Leg de bolletjes in stoommandjes.
Klop het eigeel los, wrijf hier de bovenkant van de bun mee in en strooi hier sesamzaadjes overheen.
Stoom de buns voor 15 minuten.
Snijd de rode ui, lente ui, koriander en rode peper fijn. Doe dit in een kleine kom.
Voeg hier de sesamolie, sushiazijn, olijfolie, limoensap, suiker en zout aan toe.
Snijd de gestoomde bao buns doormidden en leg hier de rundsburger tussen.
Lepel er een beetje Aziatische Topping op.
Maak de burger af met plakjes komkommer en radijs.
Eet smakelijk!
Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door KrisKookt.be .