Meng alle ingrediënten in een kom.
Voeg de Flat Iron Steaks en de marinade samen toe aan een zak of bak.
Laat de steaks minimaal 5 uur marineren in de koelkast.
Zet een pan met een laagje zonnebloemolie op het vuur en laat goed heet worden.
Knip het rijstpapier door 4 stukken en leg één van deze stukken in de pan met zonnebloemolie. Zodra dit stuk groot en wit is geworden, haal je deze er direct weer uit. Dit doe je ook met de overige 3 stukken.
Snij de bosui en habanero peper klein.
Mix de kiemgroente en wortel.
Breng de BBQ op temperatuur: 220 graden, direct hitte.
Leg de steak op de BBQ en grill 2 minuten per kant.
Als de steaks een kerntemperatuur van 50 graden bereikt hebben, haal je deze van de BBQ.
Laat de steaks een paar minuten rusten onder wat aluminiumfolie.
Snijd de steaks in dunne plakjes, haaks op de vleesdraad.
Leg de stukken gefrituurde rijstpapier op een bord of plank en leg hierop een handje van de wortel en kiemgroente. Verdeel de plakjes steak over de porties.
Bestrooi met wat sesam, bosui en habanero peper en geniet ervan!
Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door @BBQ_rookie.