Orzo met Iberico Chorizo Saucijzen en Parmezaanse Kaas
30 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Overige ingrediënten:
- 300 g orzo
- 650 ml kippenbouillon
- 1 rode paprika
- 5 teentjes knoflook
- 6 reepjes gekonfijte citroen
Meer
Bereidingswijze
Bereidingswijze Orzo met Iberico Chorizo Saucijzen:
- Snijde de Chorizo Saucijzen door de helft en haal het vlees uit het velletje.
- Kook wat water en laat hierin de gekonfijte citroenreepjes voor 10 minuten weken.
- Snijde de paprika klein en hak de knoflook fijn.
- Hak na 10 minuten weken ook de reepjes citroen fijn.
- Verwarm wat olijfolie in een pan en rul hierin de worsten tot ze bijna gaar zijn.
- Voeg de paprika, knoflook en citroen toe en bak dit voor 5 minuten mee.
- Voeg de orzo toe en roer alles goed door.
- Giet de bouillon en de boursin cuisine erbij en roer opnieuw goed door. Voeg de spinazie ook toe aan het mengsel.
- Doe de deksel op de pan en laat voor 10-15 minuten zachtjes sudderen. Vergeet niet regelmatig door te roeren zodat de orzo niet aan de bodem vastkookt.
- De orzo moet nu perfect gaar zijn! Strooi de geraspte parmezaanse kaas eroverheen en roer dit door tot alles gesmolten is.
- Schep het geheel op de borden en maak het gerecht af met wat geraspte parmezaande kaas als garnering.
- Eet smakelijk!
Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door @koken_metliefde.