• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten:

    • 300 g orzo
    • 650 ml kippenbouillon
    • 1 rode paprika
    • 5 teentjes knoflook
    • 6 reepjes gekonfijte citroen

    Meer

    Bereidingswijze

    Bereidingswijze Orzo met Iberico Chorizo Saucijzen:

    1. Snijde de Chorizo Saucijzen door de helft en haal het vlees uit het velletje.
    2. Kook wat water en laat hierin de gekonfijte citroenreepjes voor 10 minuten weken.
    3. Snijde de paprika klein en hak de knoflook fijn. 
    4. Hak na 10 minuten weken ook de reepjes citroen fijn.
    5. Verwarm wat olijfolie in een pan en rul hierin de worsten tot ze bijna gaar zijn.
    6. Voeg de paprika, knoflook en citroen toe en bak dit voor 5 minuten mee.
    7. Voeg de orzo toe en roer alles goed door.
    8. Giet de bouillon en de boursin cuisine erbij en roer opnieuw goed door. Voeg de spinazie ook toe aan het mengsel.
    9. Doe de deksel op de pan en laat voor 10-15 minuten zachtjes sudderen. Vergeet niet regelmatig door te roeren zodat de orzo niet aan de bodem vastkookt.
    10. De orzo moet nu perfect gaar zijn! Strooi de geraspte parmezaanse kaas eroverheen en roer dit door tot alles gesmolten is.
    11. Schep het geheel op de borden en maak het gerecht af met wat geraspte parmezaande kaas als garnering.
    12. Eet smakelijk!

    Dit recept is ontwikkeld voor The Meatlovers door @koken_metliefde.