• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Barbecue vlees online bestellen

  De producten uit ons assortiment zijn geselecteerd door onze vakbekwame slagers. De toegankelijke burgers zijn er voor iedere vleesliefhebber. Ook is er een ruim assortiment aan inspirerende steaks voor de passionele hobby kok.

  Kwaliteit en smaak staan bij The Meatlovers op één en dat is te merken aan de kwaliteit en smaak van onze stukken vlees en burgers. Al onze producten zijn mooi van smaak en zien er erg verzorgd uit. Ook met de verpakking  willen wij de exclusieve uitstraling overbrengen. Wij bieden iedere thuiskok het gemak van (barbecue) vlees online bestellen en ophalen bij een Jumbo supermarkt met Pick Up Point. Ga je voor kwaliteit? Kies dan voor vlees van The Meatlovers!

  Barbecue vlees bestellen van The Meatlovers

  Kies voor The Meatlovers als je een overheerlijk én oogverblindend gerecht met barbecue vlees op tafel wilt zetten op een niet al te complexe manier. Alle producten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar bij diverse Jumbo supermarkten, waaronder de foodmarket in Veghel. Daarnaast kun je het barbecue vlees bestellen of een barbecue pakket samenstellen in de webshop van Jumbo. Je kunt je producten vervolgens ophalen bij een Jumbo Pick Up Point. Handig en snel!

  Benieuwd naar het vlees dat onze vakbekwame slager voor jou heeft samengesteld? Bestel dan nu je barbecue vlees online, maak kennis met onze producten en geniet aan je eigen eettafel van een overheerlijk gerecht.