Vier koningsdag
met
The Meatlovers

Stel je voor het is koningsdag. Het zonnetje schijnt, de BBQ staat aan, heerlijk vlees op de grill, vrienden, familie en natuurlijk iets lekkers te drinken. Met onze pakketten weet jij van deze mooie dag een nog betere te maken!

Onze toppers

Gerookte Iberico burgers

Deze gerookte Iberico burgers zijn niet alleen lekker maar ook onwijs makkelijk om zelf klaar te maken. We hebben niet alleen een recept maar zelfs een tutorial op youtube voor je! Perfect als afsluiter van een leuke dag!

Vuurkoning

Dit is niet zomaar een pakket. Dit is een uitdaging. We hebben een aantal speciale stukken vlees geselecteerd. Elk van deze stukken vlees draagt een geheim bij zich. Dat van ongekende smaak en mogelijkheden. Heb jij het in je om een echte vleeskoning te zijn? Probeer dan nu het Vleeskoning pakket!

King of the grill

De Tomahawk (1000g) is voor de meesten de echte koning van de gril. Zelfs voordat je het op de barbecue legt is het al een prachtige steak om te zien. Met dit pakket bewijs jij maar weer eens aan je vrienden en familie dat jij de king of the grill bent!

Wat is een koning zonder zijn burgers?

Menu