• V.a. 75 euro gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

Ingrediënten

Kaasbroodkruim:

  • 6 witte Boterhammen
  • 100 gr Geraspte kaas (gerijpt)
  • bosje verse Peterselie
  • 8 Salieblaadjes
  • 50 gr Roomboter

Meer

Overige ingrediënten

  • Trostomaten

Meer

Bereidingswijze

Kaasbroodkruim

  1. Verwarm de oven voor tot 80 graden. Laat ondertussen de boterhammen hierin drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruimels.
  2. Snijd de peterselie grof en voeg deze samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper, zout en het broodkruim. Meng dit goed.

Filet

  1. Smeer de filet in met een beetje olijfolie. 
  2. Leg de filet op een bakplaat en bedenk het met een flinke laag kaasbroodkruim.
  3. Zet de filet 35 minuten in de oven. Eventueel kun je ervoor kiezen om trostomaten mee te roosteren.