• V.a. 75 euro gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

Ingrediënten

Overige ingrediënten:

  • 1 tl Roze peperkorrels, grof geplet
  • 2 tenen Knoflook, geperst
  • 1 tl gemalen Kaneel
  • 4 takjes Rozemarijn
  • 500 gr kleine kruimige Aardappeltjes, geschild

Meer

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150°C. Meng de roze peperkorrels met de knoflook,1 theelepel zout en de kaneel. Wrijf de eendenbouten in met het pepermengsel.

Leg de bouten met de velkant naar boven in een braadslede of ovenschaal en leg de aardappels, rozemarijn en spekjes er omheen. Schuif de schaal in de oven en laat de eendenbouten in 2 - 2½ uur gaar worden. Bedruip ze regelmatig met het vet dat uit het vel en de spekjes smelt.

Neem de braadslede uit de oven. Serveer de eendenbouten met de aardappeltjes rozemarijn en spekjes op een bord. Laat hierbij het overtollige vet achterwege.

Lekker met gebakken paksoi.