Steak Tartaar van Diamanthaas
30 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Ingrediënten:
- 0,5 sjalot
- 4 cornichons
- 1 el bieslook
- 1 el peterselie
- 1 el tuinkers
Meer
Bereidingswijze
Bereidingswijze Steak Tartaar:
- Begin met het heel fijn snijden van de Diamanthaas.
- Snijd de sjalot, bieslook, peterselie en cornichons fijn.
- Meng dit met de fijngesneden diamanthaas in een kom.
- Voeg 1 theelepel dijon mosterd, 0,5 eetlepel worcestershiresaus en 6 druppels tabasco toe en meng.
- Voeg de kappertjes toe aan het geheel en maak af met wat zout en peper.
- Gebruik een kommetje om de steak tartaar in een mooie vorm op het bord te krijgen.
- Maak het geheel af met tuinkers en toefjes truffelmayonaise.
- Enjoy!