• V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Ingrediënten:

    • 0,5 sjalot
    • 4 cornichons
    • 1 el bieslook
    • 1 el peterselie
    • 1 el tuinkers

    Meer

    Bereidingswijze

    Bereidingswijze Steak Tartaar:

    • Begin met het heel fijn snijden van de Diamanthaas.
    • Snijd de sjalot, bieslook, peterselie en cornichons fijn.
    • Meng dit met de fijngesneden diamanthaas in een kom.
    • Voeg 1 theelepel dijon mosterd, 0,5 eetlepel worcestershiresaus en 6 druppels tabasco toe en meng.
    • Voeg de kappertjes toe aan het geheel en maak af met wat zout en peper.
    • Gebruik een kommetje om de steak tartaar in een mooie vorm op het bord te krijgen.
    • Maak het geheel af met tuinkers en toefjes truffelmayonaise.
    • Enjoy!