• V.a. 75 euro gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

De laatste paar maanden van het jaar staan bekend om gezelligheid en heerlijk
genieten van het lekkerste eten. Met The Meatlovers hoef je de deur niet meer uit. Wij brengen de restaurantervaring (*gratis) bij je thuis met premium kwaliteit vlees. Van wagyu entrecote tot Zuid Amerikaanse hazenbout.

Niet bevroren maar gekoeld, zodat je meteen aan de slag kan.

The Meatlovers

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten in je eigen vertrouwde omgeving met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten.

Wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in het vlees zet, is net alsof je in een 5-sterren restaurant zit. Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staat.

Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.

Filet Mignon

Ga zelf aan de slag en maak een heerlijke filet

Ingrediënten

  • 1 filet mignon (Ossenhaas ca. 850 gr)
  • 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
  • 2 el vijgenmosterd
  • 8 zwarte olijven
  • 6 takjes oregano (geritst)
  • peper
  • zout
  • slagerstouw

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.
Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd, oregano en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.
Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.
Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.

Verras de échte vleesliefhebber

THE MEATLOVERS GIFTCARD

Vanaf €25,- een origineel en smakelijk cadeau