Smakelijke feestdagen met 

Wanneer de temperaturen dalen komen we meer samen. Lekker thuis waar de kachel aan staat en gezelligheid en goed eten centraal staan. The Meatlovers brengt dit najaar de restaurantervaring naar je toe met premium kwaliteit vlees waarmee je thuis de chef in je naar boven laat komen.

Met het vlees van the Meatlovers haal je het restaurantgevoel in huis. Gebruik de speciale 24kitchen code voor gratis verzending en een smakelijk cadeau bij je bestelling.

Pak dit jaar uit met een heerlijk Beef Wellington recept van onze ster-chef Jonathan Zandbergen. Klik op de onderstaande knop voor het volledige recept.

Breng het restaurantgevoel thuis met onze heerlijke

Beef Wellington

Beef Wellington van Black Angus Ossenhaas

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Beef Wellington wordt vaak gegeten met Kerstmis. Het is echt een gerecht om te delen met je naasten. Kies er wel voor om een goed stuk rundvlees te gebruiken, want dat is uiteindelijk de hoofdrolspeler van dit gerecht.

Selecteer jouw ossenhaas

Voor bij het recept

 Wij brengen je de restaurantervaring thuis.
Lekker eten in je eigen vertrouwde omgeving met vleesproducten van de kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten.

Code: ’24kitchen’

Met de bovenstaande code ontvang je gratis een product bij je bestelling en betaal je geen verzendkosten.

Maak de feestdagen compleet met

Meer recepten

Kalkoen met knoflook-citroengrasboter

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 120 minuten

Met kerst iets speciaals op tafel zetten? Jonathan Zandbergen legt je stap voor stap uit hoe je het beste een kalkoen kunt bereiden. Het ultieme kerstgevoel dat ook jij in huis kunt halen.

Heerlijk gourmetten

Gourmetpakketten

Wij hebben verschillende gourmetpakketten samengesteld met een selectie van de beste vleesstukken uit de webshop. Naast het normale gourmetpakket en het culinaire pakket hebben wij voor de fijnproevers dit jaar een platinum pakket toegevoegd. Breng het gourmetten naar een hoger niveau met The Meatlovers.

Cadeau tips

Voor de échte vleesliefhebber

Naast premium vlees hebben wij ook leuke accessoires en andere producten die perfect onder de boom passen deze feestdagen. Van handige tools tot messen, petjes en giftcards. Alles wat het hart van een vleesliefhebber begeert.

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF

en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling.

Menu