Oud en Nieuw met The Meatlovers
Met de feestdagen is het altijd genieten met je naasten en geliefden. Of dat nou thuis is of in een restaurant. Maar vooral dit jaar staat bij ons gezelligheid en goed eten centraal tijdens de feestdagen. Op welke manier je het ook viert. Je hoeft namelijk niet meer de deur uit voor premium vlees. Wij brengen de restaurantervaring naar je toe. Met ons vlees laat je thuis de chef in je naar boven komen. Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.
Wij pakken dit jaar uit met heerlijke recepten die perfect zijn voor de feestdagen denk aan een heerlijke Beef wellington, de Standing Ribroast, een hele kalkoen en de altijd lekkere Filet Mignon.
The Meatlovers brengt de restaurantervaring thuis. Nu tijdelijk gratis verzending bij 30 euro aan USA Beef!
Wij zijn
THE MEATLOVERS
Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten in je eigen vertrouwde omgeving met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten.
Wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in het vlees zet, is net alsof je in een 5-sterren restaurant zit. Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staat.
Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.
Filet Mignon
Ingrediënten
- 1 filet mignon (Ossenhaas ca. 850 gr)
- 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
- 2 el vijgenmosterd
- 8 zwarte olijven
- 6 takjes oregano (geritst)
- peper
- zout
- slagerstouw
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.
Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd, oregano en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.
Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.
Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.