• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Coleslaw:

    • 2 eetlepel crème fraîche
    • 2 theelepel citroensap
    • 100 gram geraspte rode kool
    • 100 gram wortel

    Meer

    Mosterdsaus:

    • 2 eetlepels citroensap
    • 4 eetlepels mayonaise
    • 2 eetlepels mosterd
    • zout en peper

    Meer

    Overige Ingrediënten

    • 2 witte bollen
    • panko
    • 2 eiwit
    • bloem
    • flink wat roomboter om in te bakken

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Hamer de kalfsoester voorzichtig plat tot het een mooie lap is geworden
    2.  Haal de schnitzel door de bloem 
    3. Haal de schnitzel vervolgens door het eiwit en direct door de panko
    4. Leg de schnitzel opzij en laat even rusten
    5. Maak ondertussen de coleslaw, mix alle ingrediënten met elkaar
    6. Voor de mosterdsaus mix je alle ingrediënten met elkaar 
    7. Verwarm roomboter in een pan 
    8. Bak hierin de schnitzel goudbruin, beweeg de pan volop tijdens het bakken
    9. Maak je broodje op met de coleslaw, schnitzel, mosterdsaus en cranberry jam

    Dit recept is in samenwerking geschreven met schaftzonderspijt.