Wij zijn
The Meatlovers

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak. Uitsluitend van vleesrassen met een ongekende smaak en textuur. Dat gevoel wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in het vlees zet is het alsof je in een 5-sterren restaurant zit. Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staan. Van vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers.

BELEEF DE ERVARING

Meer dan vlees

Binnen een straal van een paar kilometer kan iedereen wel een supermarkt of slager vinden die vlees verkoopt. Veel mensen kopen het dan ook als aanvulling op hun dagelijkse dieet. Een lekkere slavink of een lamsbout bij de dagelijkse groente en aardappelen. Andere partijen zien vlees als een product, waarbij weinig tot geen waarde wordt gehecht aan waar het vlees vandaan komt of wat je er mee kan doen. Dit is waarom veel mensen in restaurants kiezen voor de algemene “steak”. Lekker, zeggen ze. Even een steak. Deze kleurloze beschrijving is precies wat wij willen veranderen. Want een steak is net zo algemeen als antwoord geven op de vraag “Wat voor auto rijd je?” met “Eentje met vier wielen”. Wanneer je weet wat je precies eet, waar het vandaan komt en waarom dit het beste is, eet je niet zomaar vlees. Je beleeft een ervaring. Voor echte vleesliefhebbers, zoals jij, is dit het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij The Meatlovers opgezet, om het lekkerste vlees te bieden, van de hoogste kwaliteit en met de beste herkomsten. En daarbij leveren we al het vlees vers bij je thuis zodat je gelijk aan de slag kan als de bezorger er is. Want gemak hoeft niet onder te doen aan kwaliteit.

1
Landen
1
Producten
1
Vleessoorten

Jouw rundvlees. Onze passie.

Onze Black Angus en Wagyu runderen uit Australië en Amerika brengen een aantal unieke elementen met zich mee. Onder andere worden de runderen speciaal gehouden voor het vlees, en leiden geen dubbelleven als melkkoe. Ze groeien op in een diverse natuur waar ze zich tegoed doen aan wat ze daar kunnen eten. Dit heeft een speciaal effect op de smaak en malsheid van het vlees. Ook krijgen ze een speciaal dieet en kunnen ze vrij rondlopen in de natuur. De Nederlandse melkkoeien zijn bijvoorbeeld wel geschikt voor de consumptie, maar zijn taaier en minder smaakvol dan bijvoorbeeld vleesrassen die een speciaal dieet krijgen en jonger zijn waardoor er minder bindweefsel in het vlees zit. Hierdoor krijg je de kwaliteit die een echte vleesliefhebber wil. Dit soort vlees vind je niet in je achtertuin, daar moet je de grens over. Dat hebben wij alvast voor je gedaan.

DE BESTE SELECTIE

Echt wereldvlees

Maak kennis met de verschillende vleessoorten waarmee wij werken voor het vlees wat op jouw bord ligt.

Varkensvlees met een verhaal

Ook wel de Wagyu van varkensvlees genoemd, onze Iberico varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland. Door middel van een strenge Spaanse wet- en regelgeving wordt het ras zo zuiver mogelijk gehouden waardoor de kwaliteit van hun leven en het vlees gewaarborgd wordt. Het Iberico varken heeft een hoge concentratie aan marmering waardoor je altijd verzekerd bent van een sappige en malse bite met een unieke twist. Door de eikels en noten waar de varkens zich aan tegoed doen in de vrije natuur heeft het vlees een subtiele, nootachtige smaak. Perfect als aanvulling voor elk recept. Ook is het vlees van zulk hoog niveau dat alle delen van het varken als steak kunnen dienen, terwijl deze bij lagere kwaliteits-varkens als gehakt en worst verwerkt moeten worden. Kies je voor Iberico, dan kies je voor de créme de la créme onder varkensvlees.

EEN OVERVLOED AAN SELECTIE

Samen aan de slag

Goed. Je hebt besloten als echte vleesliefhebber om je te verdiepen in alle verschillende soorten vlees. Maar waar moet je beginnen? Een korte Google-sessie bombardeerd je met moeilijke termen. Wat is nou weer een maminha? En wat is het verschil tussen een ribeye en een ribroast? Je zoekt door talloze webshops maar vindt alleen een gigantisch overzicht aan producten. Het voelt als je eerste zwemles in het diepe bad, je verdrinkt in het aanbod. Wij hebben er voor gekozen om alles overzichtelijk voor je neer te zetten. Voor ons is het namelijk belangrijk dat je niet overrompeld wordt, maar dat het voelt alsof je echt een slagerij inloopt. Makkelijk sorteren op categorie, ras, thema, en herkomst. Maar het is natuurlijk moeilijk om te zoeken op een term die je nog niet kent. Dit is waarom we een aantal experts voor je ingeschakeld hebben die je helpen om de juiste aankoop te doen en meer te leren over alles wat met vlees te maken heeft. Flip de onderstaande kaarten om, zodat je meer te weten komt over deze experts.

Kwaliteit komt voort uit hoge eisen

Naast ons Iberico- en Rundvlees zijn wij opzoek gegaan naar het beste lamsvlees en kalfsvlees wat aan jullie wensen kan voldoen. Voor onze kalveren hoefden we niet ver te zoeken, want de beste komen uit ons eigen land! Een gebalanceerde voeding zorgt voor kwaliteitsvlees. Voor lammeren zijn wij een stuk verder gegaan. Het land dat bekend staat om de hoge kwaliteit lamsvlees is toch wel Nieuw-Zeeland. Het Nieuw-Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet. Door deze vrijheid en de professionele begeleiding van de boeren, krijg je het vlees op optimaal niveau. Wanneer dit vlees jouw volgende maaltijd siert, is een smakelijke ervaring gegarandeerd.

Wat jullie over ons zeggen

Menu