• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • 'Laat je vooral niet intimideren door de enorme keuze van The Meatlovers. Het is veel, heel veel, maar met mijn video’s en blogs hoop ik je te inspireren en probeer ik vooral ook een stukje drempelvrees weg te nemen. Het is allemaal niet zo moeilijk om het echt goed te doen. Begin gewoon met één van de bereidingen die ik al heb voorgedaan en ga aan de slag met het recept op de site' – Marcel Maassen

    Video's

    BBQ Masterclass

    Als échte BBQ-guru weet Marcel alles over de kunst van het barbecueën. In zijn video's laat hij verschillende waanzinnige gerechten en bereidingen zien. Van Koreaanse Bulgogi tot 'Beer Can Chicken' en tips & tricks voor de beste worsten van de BBQ. Marcel laat het in zijn video's allemaal zien in zijn eigen BBQ Masterclass categorie.

    Alles wat je moet weten

    Blogs

    Marcel is niet alleen een BBQ-guru maar ook een waanzinnige schrijver. Dit combineert hij om de beste en meest informatieve blogs te schrijven. In deze blogs legt Marcel jou alles uit over de kunst van het barbecueën.

    Bekijk alle blogs
    Blog

    Door: Marcel Maassen

    Roken voor 'rookies': hoe moet het?
    • 10 minuten leestijd

    Lees meer
    Blog

    Door: Marcel Maassen

    Reverse sear: Eerst garen dan grillen.
    • 9 minuten leestijd

    Lees meer
    Blog

    Door: Marcel Maassen

    Rub it in - De hoe, wat en waar(om) over rubs
    • 9 minuten leestijd

    Lees meer

    Wat eten we vandaag?

    Recepten

    Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken!

    Bekijk alle recepten
    Recept

    Door: Team The Meatlovers

    Broodje Pulled Pork van Procureur op de BBQ
    • 480 minuten

    • 6 personen

    • Moeilijkheid:

    Recept

    Door: Marcel Maassen

    Beer Can Chicken: Hoe maak je dat?
    • 240 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    Recept

    Door: Marcel Maassen

    Bulgogi van Black Angus Bavette
    • 120 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    Meer van onze experts

    Onze experts

    DE VAKSLAGER

    DE VUURMEESTER