Marcel Maassen

Een wandelende, schrijvende, kletsende Wikipedia over alles wat met barbecueën te maken heeft. Met dezelfde creativiteit waarop het vlees gegrild wordt, bereikt zijn pen het papier. Marcel is niet alleen een gepassioneerde barbecue koning, maar ook een trotse Limburger.

'Laat je vooral niet intimideren door de enorme keuze van The Meatlovers. Het is veel, heel veel, maar met mijn video’s en blogs hoop ik je te inspireren en probeer ik vooral ook een stukje drempelvrees weg te nemen. Het is allemaal niet zo moeilijk om het echt goed te doen. Begin gewoon met één van de bereidingen die ik al heb voorgedaan en ga aan de slag met het recept op de site' – Marcel Maassen

Video's

BBQ Masterclass

Als échte BBQ-guru weet Marcel alles over de kunst van het barbecueën. In zijn video's laat hij verschillende waanzinnige gerechten en bereidingen zien. Van Koreaanse Bulgogi tot 'Beer Can Chicken' en tips & tricks voor de beste worsten van de BBQ. Marcel laat het in zijn video's allemaal zien in zijn eigen BBQ Masterclass categorie.

Alles wat je moet weten

Blogs

Marcel is niet alleen een BBQ-guru maar ook een waanzinnige schrijver. Dit combineert hij om de beste en meest informatieve blogs te schrijven. In deze blogs legt Marcel jou alles uit over de kunst van het barbecueën.

Bekijk alle blogs

Wat eten we vandaag?

Recepten

Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken.

Bekijk alle recepten

Meer van onze experts

Onze experts