Jos Havekotte

Dè vakslager met een passie voor vlees, vers, en mensen. Wanneer je met Jos praat over vlees slaat zijn passie gelijk op je over en voor je het weet sta je zelf in de slagerij. Hij zorgt dat je bewapend met alle wetenswaardigheden over vlees aan de slag kan.

“De enige webshop waarbij je zo veel keuze hebt als het gaat om verse kwaliteit steaks van over de hele wereld, en bovendien in een paar muisklikken vers bij je thuis gebracht!” – Jos Havekotte

Video's

Vakslager Masterclass

Als zeer ervaren vakslager is Jos een lopende encyclopedie als het gaat om vlees en alles daaromheen. Wij kennen weinig mensen met zo veel passie voor het vak als Jos. In verschillende video's laat Jos zien wat de eigenschappen van specifieke delen zijn en hoe jij deze het beste thuis kan snijden.

Alles wat je moet weten

Blogs

Jos staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn kennis met iedereen te delen. In zijn blogs behandeld hij veel vragen en beschrijft hij alles wat jij moet weten. Van hoe jij vlees het beste kan ontdooien tot de do's en don'ts van het marineren van vlees.

Bekijk alle blogs

Wat eten we vandaag?

Recepten

Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken!

Bekijk alle recepten

Meer van onze experts

Onze experts