Dè vakslager met een passie voor vlees, vers, en mensen. Wanneer je met Jos praat over vlees slaat zijn passie gelijk op je over en voor je het weet sta je zelf in de slagerij. Hij zorgt dat je bewapend met alle wetenswaardigheden over vlees aan de slag kan.
Als zeer ervaren vakslager is Jos een lopende encyclopedie als het gaat om vlees en alles daaromheen. Wij kennen weinig mensen met zo veel passie voor het vak als Jos. In verschillende video's laat Jos zien wat de eigenschappen van specifieke delen zijn en hoe jij deze het beste thuis kan snijden.
Jos staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn kennis met iedereen te delen. In zijn blogs behandeld hij veel vragen en beschrijft hij alles wat jij moet weten. Van hoe jij vlees het beste kan ontdooien tot de do's en don'ts van het marineren van vlees.
Bekijk alle blogsMisschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken!
Bekijk alle receptenJos heeft naast het slagersvak ook de rol als innovation manager op zich genomen bij verschillende food tech enterprises door de jaren heen. Hier ontwikkelt Jos de nieuwste mogelijkheden omtrent vlees.
Meer lezenVan 1988 tot 1999 bouwde Jos zijn eigen slagerij “Havekotte Vleesspecialiteiten & Delicatessen” op tot één van de meest innovatieve slagerijen in Nederland. Elf jaar lang haalden tevreden klanten hier hun vlees.
Meer lezenIn 2012 stond Jos in de spotlight met zijn kennis over barbecue- en vleestrends. Hier laat hij zien hoe belangrijk het is om een jaar van te voren al in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
Meer lezen