• V.a. 75 euro gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

“De enige webshop waarbij je zo veel keuze hebt als het gaat om verse kwaliteit steaks van over de hele wereld, en bovendien in een paar muisklikken vers bij je thuis gebracht!” – Jos Havekotte

Video's

Vakslager Masterclass

Als zeer ervaren vakslager is Jos een lopende encyclopedie als het gaat om vlees en alles daaromheen. Wij kennen weinig mensen met zo veel passie voor het vak als Jos. In verschillende video's laat Jos zien wat de eigenschappen van specifieke delen zijn en hoe jij deze het beste thuis kan snijden.

Alles wat je moet weten

Blogs

Jos staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn kennis met iedereen te delen. In zijn blogs behandeld hij veel vragen en beschrijft hij alles wat jij moet weten. Van hoe jij vlees het beste kan ontdooien tot de do's en don'ts van het marineren van vlees.

Bekijk alle blogs
Blog

Door: Jos Havekotte

Vlees marineren: Waarom en hoe?
  • 6 minuten leestijd

Lees meer
Blog

Door: Jos Havekotte

Japanse Wagyu! Alles wat je erover moet weten.
  • 4 minuten leestijd

Lees meer
Blog

Door: Jos Havekotte

Runderrassen en vleeskwaliteit: waarom het één een garantie is voor de ander
  • 5 minuten leestijd

Lees meer

Meer van onze experts

Onze experts

DE VUURMEESTER

DE STERCHEF

DE VAKSLAGER