Je leest het goed!

Dit is je kans want op 26 november geven wij 20% korting op het gehele assortiment*!

Misschien dat je onze Japanse Wagyu een keer wil proberen of heb je één van onze mooie Forged messen al een tijd op het oog.

*met uitzondering van producten die al afgeprijsd zijn.

Keuzestress? Bekijk hier onze

Aanbevolen producten

Japanse Wagyu uit Kagoshima

Bekijk eens ons mooie assortiment van Japanse Wagyu met de hoogste marmering van intramusculair vet creëert, de krachtige smaaksensatie die dit vlees zo uniek maakt. De Japanse Wagyu runderen worden minimaal 300 dagen graangevoerd en leven vrij op de vlaktes van Kagoshima in Japan.

Forged messen

Elke mes is uniek bij Forged. Dit komt doordat de messen met de hand gemaakt worden. Deze messen zijn niet alleen populair bij de liefhebbers van messen maar ook bij de vleesliefhebbers. Kijk eens naar het karakteristieke lemmet en de luxe afwerking van het handvat, dat wil je toch hebben?

Kruiden

Onze kruidenmixen zijn ontwikkeld door onze vuurkoning Marcel Maassen en sterrenchef Jonathan Zandbergen. Met kruiden en specerijen vanuit alle windstreken voor jouw vlees. Waar je ook voor gaat, met onze kruidenmixen haal je het beste uit jouw vlees.

Selectie van ‘s werelds beste vlees

Onze gepassioneerde slagers selecteren voor The Meatlovers uitsluitend vlees met de hoogste kwaliteit uit alle windstreken.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting op je eerste bestelling.

Menu