De lekkerste recepten

Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon even aan het rondkijken. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken. De koksmutsen geven precies aan hoe moeilijk de bereiding is zodat je niet met je mond vol tanden staat wanneer de deurbel gaat en jij nog maar halverwege bent met de bouillon.

Heb je het recept gevonden wat jij deze week gaat maken? Vergeet dan niet om ook even langs te gaan bij onze experts op de inspiratiepagina. Misschien hebben zij nog extra tips voor jouw gekozen recept.

Old but gold

Voor het laatst bekeken

Vlees recepten in ons gehele assortiment

Vlees recepten waar je je vingers bij zult aflikken en de geur zelfs de buren nog hongerig maakt? Het maakt niet uit of je gaat voor een hertenbiefstuk, een sirloin steak, of toch voor die heerlijke wagyu burger, want voor elk stuk vlees liggen de vlees recepten voor je klaar. Stel je combineert die wagyu burger bijvoorbeeld eens met rode biet en zure room, of je voegt eens chorizokaantjes toe aan die hertenbiefstuk? Met de recepten van onze chefs ben je van succesverzekerd en haal je binnen ‘no time’ de restaurantervaring in huis. De keuzes zijn eindeloos, net als de smaken.

Vlees recepten bestellen

Op deze pagina vind je alle vleesrecepten die onze chefs hebben samengesteld. De smaken variëren van pittig naar zuur en van zoet naar zout en daarom weten we zeker dat ook jouw perfecte smaak ertussen zal zitten. Dus maak je keuze, haal het heerlijke vlees van The Meatlovers in huis en creëer jouw meesterwerk. Wij horen graag wat je ervan vond, dus deel je ervaringen, suggesties en vragen via het contactformulier. Enjoy!

Menu