Geschroeide Wagyu Sukiyaki op gebakken Konings Oesterzwam met Truffelolie
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Ingrediënten en benodigdheden:
- 4 mooie konings oesterzwammen
- 2 Sjalotjes
- Paar druppels truffel olie
- Sojasaus parels of sojasaus
- Fleur de Sel
Meer
Bereidingswijze
- Snijd de oesterzwammen doormidden, snijd de sjalot fijn en bak samen even in de pan
- Zorg dat je de cedarhouten plank eerst schroeit met een brander. Zo komt de rook (en smaak) direct los.
- Leg de Sukiyaki plakjes op de rookplank. Dit geeft een waanzinnige geur en voegt echt toe aan het gerecht.
- De Sukiyaki hoef je maar aan één kant te branden tot deze licht dicht geschroeid is, hij gaart namelijk nog door.
- Plaats wat van de oesterzwammen op het bord, plaats hier 2-3 plakjes van de sukiyaki op. Werk het gerecht af met wat Fleur de Sel, een paar druppels truffelolie en wat parels van sojasaus (of een paar druppels sojasaus)
- Garneer met wat kruiden naar keuze, zoals bieslook en cres. Zo heb je binnen no-time een culinair, smaakvol gerecht op tafel!
Eet smakelijk!