• V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten

    • 4 ciabatta broodjes
    • 1/4 rode kool
    • 1/4 witte kool
    • 1 wortel
    • 4 el mayonaise

    Meer

    Bereidingswijze

    Koolsa

    Snij de rode kool in kleine dunne reepjes en doe daarna hetzelfde met de witte kool. De wortel mag julienne gesneden worden. Meng nu alles door elkaar en zet apart.

    Sriracha saus

    Voeg de mayonaise, sriracha en mosterd in een kommetje en meng goed door elkaar. Proef of de saus genoeg smaak heeft anders naar wens nog extra sriracha toevoegen

    Bereiden

    1. Begin met het aanmaken van je BBQ, deze moet een temperatuur hebben van ongeveer 200 graden Celsius
    2. Smeer het broodje in met wat mayonaise en gril vervolgens de ciabatta broodjes even kort.
    3. Leg nu de burgers op de BBQ en bak ze om en om. Na ongeveer 6 minuten om en om te zijn gebakken zijn de burgers klaar.
    4. Het is nu tijd om te gaan bouwen. Begin met het broodje, hier bovenop mag de burger gelegd worden. Vervolgens een handje zelfgemaakte koolsla. afsluitend een dikke klodder van de zelfgemaakte saus en de bovenkant van het broodje.

    Eet Smakelijk Ronald van BBQ Rookie