• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige benodigdheden:

    • Worcestershire saus
    • Aluminiumfolie
    • Kernthermometer
    • Koelzak

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Laat de BBQ op een temperatuur van 120 graden komen, met een hitteschild erin.
    2. De Beef Hammer is heel mager vlees rondom het bot. Om de Beef Hammer zit een kap van bindweefsel, laat deze vooral zitten tijdens de bereiding.
    3. Smeer de Beef Hammer in met worcestershire saus.
    4. Bestrooi daarna goed met onze BBQ Rub: Beef it up. Zorg dat de Beef Hammer rondom goed gekruid is.
    5. Voeg een blokje rookhout toe aan de BBQ, dit gaat zorgen voor een heerlijke rookaroma.
    6. Leg de Beef Hammer op het rooster en steek een kernthermometer in het vlees. Laat het vlees op 120 graden indirecte hitte liggen totdat het vlees een kerntemperatuur heeft van ongeveer 55 graden. Dit zal ongeveer 3 uur duren.
    7. Haal de Beef Hammer van de BBQ en pak goed in met aluminiumfolie, er mag geen vocht ontsnappen.
    8. Leg de Beef Hammer terug op het rooster en laat op dezelfde temperatuur, 120 graden, nog ongeveer 4 uur garen tot een kerntemperatuur van 93 graden.
    9. Tijd om het vlees eraf te halen en te laten rusten! Leg de Beef Hammer in de koelzak (die heb je ontvangen bij je bestelling van The Meatlovers) en laat ongeveer een uur rusten.
    10. Pak het vlees uit, tijd om te genieten!