• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten

    • 1x varkenshaas biologisch
    • 2 tl roomboter
    • 500 gr verse bladspinazie
    • 1 el agavesiroop
    • 2 tl uienpoeder

    Meer

    Bereidingswijze

    Voor de Saus:

    1. We beginnen met de saus. Voor deze romige champignonsaus gebruiken we maar liefst 4 verschillende soorten paddenstoelen. Bak de paddenstoelen circa 2 minuten in roomboter.
    2. Voeg vervolgens de kookroom, geraspte kaas, knoflookpoeder, uienpoeder, een scheutje rum en peper en zout toe.
    3. Breng de saus zachtjes aan de kook en roer dit goed door tot dat de saus indikt is tot de gewenste dikte en de smaken opgenomen zijn.

    Voor de Varkenshaas:

    1. We gaan de varkenshaas in enkele minuten rondom bruin bakken. Dit doen we in roomboter. Wanneer de varkenshaas een mooie goudbruine kleur heeft, halen we deze van het vuur.
    2. Pak de varkenshaas in met aluminiumfolie en laat deze circa 6 tot 8 minuten rusten.

    Voor de Spinazie:

    1. In tussentijd roerbakken we de bladspinazie kort en voegen de agavesiroop, uienpoeder en een snufje zout toe. Bak de spinazie niet te lang, want je wilt deze niet te slap hebben.

    Nu is het tijd om het geheel op te maken!
    We leggen de geroerbakte spinazie op het bord en plaatsen hier vervolgens de varkenshaas op, bedruip dit hierna royaal met de champignonroomsaus, strooi hier wat fijngesneden en uitgebakken bacon overheen.

    Eetsmakelijk!

    Dit recept is in samenwerking geschreven met velema_official_bbqlife.