Ingrediënten
Producten
Ingrediënten
- 250g ongekookte volkoren spaghetti
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes peterselie
- 1/2 limoen
- Scheut olijfolie
Meer
Bereidingswijze
Bereiding
- Breng een pan met water aan de kook.
- Kook de spaghetti zoals op de verpakking vermeld staat.
- Maak een marinade voor de gamba's met een scheutje olijfolie, het sap van een halve limoen, 2 fijngesneden knoflookteentjes en een snufje zout.
- Pel ondertussen de gamba's en laat dit een aantal minuten marineren.
- Giet vervolgens de gamba's en de marinade in een braadpan en bak de gamba's tot deze mooi rood van kleur zijn.
- Giet de spaghetti af en bak dit ook even mee met de gamba's.
- Voeg nog wat olie toe en roer het geheel goed door elkaar.
- Serveer in een diep bord met wat peterselie blaadjes en een limoen schijfje.