BBQ pakket

Blog 5 minuten leestijd July 05, 2024
The Meatlovers

BBQ pakket 

Ben je op zoek naar een zorgvuldig samengesteld BBQ pakket? Zoek dan niet verder want wij hebben alles wat je nodig hebt voor een sensationele BBQ. Van sappige steaks tot malse ribs, onze BBQ pakketten zijn ontworpen om elke vleeseter te voorzien van een geweldige BBQ. Met stukken vlees van hoge kwaliteit hebben we onze pakketten zo samengesteld om jou een complete BBQ ervaring te bieden. Of je nu een feestje geeft in de achtertuin of gewoon geniet van een zonnige dag, onze BBQ pakketten zullen gegarandeerd indruk maken en onvergetelijke momenten creëren.

Onze BBQ pakketten

Met een BBQ pakket van The Meatlovers bestel je niet alleen vlees maar ook een ervaring. Een ervaring die je kan delen met vrienden en familie. Onze BBQ-pakketten staan bekend om hun kwaliteit en inhoud. Bestel jouw pakket dan ook voor 23.59 uur en ontvang deze de volgende dag al in huis! Op deze manier kan jij eens goed uitpakken in het weekend en een indruk achter laten bij jouw gasten. Het BBQ-vlees van The Meatlovers wordt vakkundig samengesteld door slagers die oog hebben voor kwaliteit en hier dan ook echt voor gaan. Met onze BBQ-pakketten garandeer jij jezelf dan ook van een smakelijke avond waar je nog lang over na zal praten.

Jouw BBQ pakketten samenstellen 

Bij The Meatlovers proberen wij altijd rekening te houden met onze klanten wanneer wij een pakket samenstellen. De kwaliteit zal altijd voorop staan maar de toegankelijkheid van het pakket is ook erg belangrijk. Wij streven er dan ook naar om met een pakket niet alleen vlees, maar ook een ervaring aan te bieden. We hebben dan ook een breed assortiment aan BBQ-pakketten. Zo vind je bij ons het pakket Low & Slow maar ook het pakket Hot & Fast. Zo kan jij al je gezelschap voorzien van het beste vlees dat er is. We variëren ook in de herkomst, graan- of gras gevoerd rundvlees, marmering van het vlees, gewichten en soort producten. Op deze manier durven wij met zekerheid te zeggen dat je bij The Meatlovers altijd slaagt voor jouw BBQ pakketten.

BBQ compleet verzorgd van A tot Z 

Bij The Meatlovers begrijpen we dat het organiseren van een succesvolle BBQ een hele opgave kan zijn. Daarom zijn wij er om het allerlekkerste vlees te regelen, zodat jouw BBQ ervaring volledig probleemloos verloopt. Onze complete BBQ pakketten zijn gemaakt om aan al jouw behoeften te voldoen. Van het selecteren van de beste stukken vlees tot de verzending, ons ervaren team gaat verder en verder, zodat jij een onvergetelijke BBQ ervaring kan hebben. Wij bieden een breed scala aan heerlijke opties, van sissende steaks tot rokerige worstjes, allemaal vergezeld met verrukkelijke specerijen en overige benodigdheden. Maak jouw BBQ compleet met onze heerlijke BBQ pakketten.

Pulled Pork Kit

Maak met de prachtige Iberico Procureur het meest smaakvolle Broodje Pulled Pork dat jij je kan bedenken. Dit prachtige BBQ-Pakket is gevuld met 1.1 kg Iberico Procureur, 8 Ambachtelijke Brioche Bollen, De BBQ Rub Perfect Pork en Smooth Piccalilly saus. Maak jouw BBQ compleet met deze pulled pork kit.

Vuurkoning pakket 

Een BBQ waarbij jij kan bewijzen dat je een ware vuurkoning bent? Zoek dan niet verder! Met 2 strengen Iberico Spareribs 600gr, 1 Cote De Boeuf Australië Black Angus en 1 Picanha Australië Black Angus weet jij een waar feestmaal op tafel te zetten. Met ons Vuurkoning pakket weet je zeker dat iedereen goed kan genieten.

Bio-logische keuze pakket 

Met onze Bio-logische pakketten weet jij volop te genieten van onwijs kwalitatieve producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd. In dit pakket vind jij 2 Belgische kogelbiefstukken, 1 Nederlands biologische varkenshaas, 3 gemarineerde lamsspiesen & 2 Ribeye steaks van Belgische komaf. Met dit pakket is jouw BBQ helemaal compleet. Als jij vandaag bestelt, heb jij het pakket de volgende dag al vers en gekoeld binnen!*

*m.u.v. weekenddagen.

BBQ vlees bij The Meatlovers 

Verwen jouw smaakpapillen met het kwalitatief hoge BBQ vlees dat je kunt kopen bij The Meatlovers. Onze sappige en malse stukken BBQ vlees zijn zorgvuldig bereid om iedereen tevreden te stellen. Van sappige steaks tot rokerige ribbetjes, onze selectie BBQ vlees is een paradijs voor vleeseters. Elk stuk is vakkundig geselecteerd, waardoor jij de beste stukken vlees ontvangt. Of je nu een barbecue in de achtertuin organiseert of gewoon je grillkunsten wilt verbeteren, ons BBQ vlees maakt gegarandeerd indruk en maakt van elke hap een onvergetelijke ervaring.

Wanneer bestel ik mijn BBQ pakket? 

Klaar om je BBQ ervaring te verbeteren? Met onze uitzonderlijke BBQ pakketten kun je genieten van heerlijke smaken zonder gedoe. Wacht niet langer en plaats jouw bestelling voor 23.59 uur en wees er zeker van dat onze BBQ pakketten de volgende dag al bij jou thuis worden afgeleverd! Geniet van de beste stukken vlees, perfect gekruid en klaar om te grillen.

Al onze producten zijn vers en 7 dagen houdbaar in de koelkast maar kunnen ook nog perfect ingevroren worden. Onze BBQ pakketten zijn dan ook perfect om ergens mee naartoe te nemen. Naast dat het in een erg stevige doos zit, kan je het koel houden door de koelzak en koelelementen die erbij zitten. Zo kan je ook tijdens vakantie in eigen land, op het strand of bij de buren genieten van een heerlijke BBQ met de beste producten!

Ik zie niet wat ik zoek 

Zit het perfecte BBQ pakket er voor jou niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op en wij helpen je graag verder. We zullen je aan de hand van wat vragen op weg helpen naar de perfecte BBQ. Wie weet zorg jij wel voor een nieuw pakket op de webshop van The Meatlovers.