Nederlandse top-coureur Tim Coronel is een échte vleesliefhebber. De TomTimahawk is zijn absolute favoriet. Naar eigen zeggen doet hij altijd maar wat, maar is hij over het algemeen toch tevreden over zijn BBQ kunsten.
Wij besloten samen met onze vuurkoning Marcel Maassen en onze partners bij hem thuis langs te gaan om hem te laten zien hoe je een Tomahawk nou écht moet bereiden.
Size does matter en dat zie je goed terug met een Tomahawk op je grill.
De marmering zorgt ervoor dat de spier soepel blijft. Dit is belangrijk voor intense smaak van de tomahawk en houd het lekker mals. Hoe beter de marmering, hoe malser en sappiger het vlees wordt.
Vol van smaak en een stoere uitstraling maken de Tomahawk tot een imponerend stuk vlees.
Ons vlees komt van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, een rijkdom aan rivieren en beken zorgen voor ideale omstandigheden voor dierenwelzijn. Wij bieden jou de kans om vers vlees online te bestellen zodat je niet meer naar de slager hoeft.