Vleespakket online kopen

Bij The Meatlovers kun je online een vleespakket kopen dat voldoet aan al jouw wensen. Krijg je vrienden over de vloer en wil je een heerlijk stuk vlees voor ze bereiden? Of wordt het dit weekend mooi weer en ben je op zoek naar een geschikt bbq vleespakket? Dan ben je bij The Meatlovers aan het juiste adres.

Vleespakketten bereiden met tips van onze masterchefs

Je kunt bij The Meatlovers vleespakketten bestellen om thuis naar smaak klaar te maken. Maar hoe leuk is het om het eens over een heel andere boeg te gooien dan je gebruikelijke recepten? Als jij klaar bent voor een geheel nieuwe smaakbeleving raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze receptenpagina. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vleespakket een geweldig gerecht te maken. De koksmutsen geven precies aan hoe moeilijk de bereiding is, zodat je niet met je mond vol tanden staat wanneer de deurbel gaat en jij nog maar halverwege bent met de bouillon.

Koksmutsen geven moeilijkheidsgraad aan van de vleespakketten

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tagliata van flat iron steak: een redelijk makkelijk te bereiden gerecht dat binnen een half uur op tafel staat. Hiervoor kun je een vleespakket kopen dat in ieder geval de flat iron steak bevat. Heb je een bbq op de planning staan en wil je een vleespakket bestellen om heerlijk mee te grillen? Dan is het recept voor golden iberico spareribs: slow bbq roasted met sweet bourbon chilisaus en bourbon spray wellicht een goed idee! Op onze inspiratiepagina zijn diverse masterclasses te vinden waarin onze chefs je in een video stap voor stap laten zien hoe je het vlees uit jouw vleespakket op een Michelin-ster waardige manier kunt klaarmaken. Je gasten zullen niet weten wat ze proeven!

Vleespakket bestellen bij The Meatlovers

Bij The Meatlovers willen we graag dat jij optimaal kunt genieten van de heerlijkste vleespakketten. Kies je ervoor om online een vleespakket te bestellen, bijvoorbeeld voor op de bbq, dan kies je bij The Meatlovers voor kwaliteit en vakmanschap! Maak je keuze uit ons ruime aanbod kwalitatief hoogstaand vlees en wij leveren jouw vleespakket bij je thuis af. Je kunt bij PostNL zelf een bezorgmoment kiezen dat jou het beste uitkomt zodat je precies weet wanneer je het vleespakket kunt verwachten. We brengen jouw bestelling met zorg bij je thuis in onze speciale coolboxen die ervoor zorgen dat het vleespakket in perfecte conditie in jouw keuken arriveert. Je kunt dan ook direct beginnen met koken of bbq’en als de bezorger de straat weer uitrijdt! Daarnaast neemt de bezorger de meegeleverde coolbox gelijk weer mee retour, zodat jij met zo min mogelijk verpakkingsafval wordt belast. Heb je vragen over de bezorging van de online bestelling of wil je meer weten over bestellen bij The Meatlovers? Neem contact op met The Meatlovers en wij helpen je graag bij het bestellen van jouw vleespakket!

Gerelateerde recepten