Barbecue vlees bestellen bij The Meatlovers en bij de Jumbo

Barbecue vlees bestellen bij The Meatlovers of bij de Jumbo? Het Jumbo assortiment van The Meatlovers bestaat uit maar liefst 30 verschillende producten, waarvan ieder product op zijn eigen manier lekker en uniek is. Dit komt door de levensloop en rijping van het vlees. De smaken van onze producten zijn allemaal erg sterk, maar niet overheersend. Dit maakt dat je thuis een heerlijk restaurantgevoel ervaart op een eenvoudige manier. Op onze webshop bieden wij een nog ruimer assortiment aan van meer dan 200 producten uit 12 verschillende landen en van 6 vleessoorten. Indien je niet rechtstreeks bij onze eigen webshop wil bestellen kan je dit gemakkelijk via de Jumbo doen. Ons ruime assortiment bestaat uit burgers, steaks en XL-delen. Ieder product uit ons assortiment is geschikt als barbecue vlees en online te bestellen in de Jumbo webshop.

Barbecue vlees online bestellen

De producten uit ons assortiment zijn geselecteerd door onze vakbekwame slagers. De toegankelijke burgers zijn er voor iedere vleesliefhebber. Ook is er een ruim assortiment aan inspirerende steaks voor de passionele hobby kok.

Kwaliteit en smaak staan bij The Meatlovers op één en dat is te merken aan de kwaliteit en smaak van onze stukken vlees en burgers. Al onze producten zijn mooi van smaak en zien er erg verzorgd uit. Ook met de verpakking  willen wij de exclusieve uitstraling overbrengen. Wij bieden iedere thuiskok het gemak van (barbecue) vlees online bestellen en ophalen bij een Jumbo supermarkt met Pick Up Point. Ga je voor kwaliteit? Kies dan voor vlees van The Meatlovers!

Barbecue vlees bestellen van The Meatlovers

Kies voor The Meatlovers als je een overheerlijk én oogverblindend gerecht met barbecue vlees op tafel wilt zetten op een niet al te complexe manier. Alle producten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar bij diverse Jumbo supermarkten, waaronder de foodmarket in Veghel. Daarnaast kun je het barbecue vlees bestellen of een barbecue pakket samenstellen in de webshop van Jumbo. Je kunt je producten vervolgens ophalen bij een Jumbo Pick Up Point. Handig en snel!

Benieuwd naar het vlees dat onze vakbekwame slager voor jou heeft samengesteld? Bestel dan nu je barbecue vlees online, maak kennis met onze producten en geniet aan je eigen eettafel van een overheerlijk gerecht.

Gerelateerde recepten