Grote stukken vlees kopen voor op de BBQ

De zomer staat weer voor de deur! Nu de eerste zonnestralen ons al weten te bereiken begint het bij de echte vleesliefhebbers natuurlijk al te kriebelen om de barbecue tevoorschijn te halen. En wat is er nu leuker dan bbq’en met een groot stuk vlees? Bij The Meatlovers weten we als geen ander dat je met een groot stuk vlees de echte bbq ervaring beleeft. Wij hebben daarom een groot aanbod barbecue vlees in ons assortiment dat je online kunt bestellen. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke bavette Uruguay wagyu: afkomstig van de onderkant van het rund met een grove vlees structuur. Een mooi groot stuk vlees van Zuid-Amerikaanse runderen om te temmen op de bbq.

Heerlijk bbq vlees, vol van smaak

Kijk ook eens naar de brisket: een ideaal stuk vlees voor op de bbq dat vraagt om de zogenaamde ‘low en slow’ bereiding. Steek de bbq rond het middaguur al aan om dit stuk vlees de bereidingstijd te geven waar het om vraagt. Het resultaat zal jou en je gasten niet teleurstellen! In het ruime aanbod van The Meatlovers is er altijd wel een geschikt groot stuk vlees voor op de bbq te vinden. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan adviseren onze chefs je daar graag over! Ook wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld hoeveel gram vlees je moet inkopen voor het aantal gasten dat je verwacht kun je bij ons terecht. Alles om jouw bbq te laten slagen met heerlijk bbq vlees!

Groot stuk bbq vlees bereiden

Onze chefs delen graag hun lekkerste recepten om een groot stuk vlees op de bbq te bereiden! Neem vooral eens een kijkje op onze speciaal ingerichte receptenpagina. Online een groot stuk bbq vlees bestellen is dus niet alleen handig, je doet ook nog eens veel inspiratie op over de bereidingswijze. Op die manier doen wij er alles aan om jouw vlees zo Michelin-ster waardig mogelijk te laten smaken! Heb je dit weekend een bbq op de planning staan waarvoor je op zoek bent naar een aantal grote stukken vlees, en wil je vrienden en familie verrassen met een speciale bereiding? Op onze inspiratiepagina legt onze bbq koning Marcel Maassen je in de masterclass video’s tot in detail uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Bbq master Marcel vertelt alles over de lekkerste bereiding van vlees

Marcel is de écht barbecue master als het aankomt op vlees. Vraag hem iets over de bereiding van vlees en je weet zeker dat het gesprek nooit stil valt. Met dezelfde creativiteit waarop het vlees gegrild wordt, bereikt zijn pen het papier en schrijft hij heerlijke recepten. Marcel is niet alleen een gepassioneerde barbecue koning, maar ook een trotse Limburger. Wellicht heeft hij daar zijn bourgondische levensstijl aan te danken! Wanneer je kiest om bij The Meatloavers een groot stuk barbecue vlees te bestellen krijg je Marcels tips en adviezen er van ons gratis bij. Waar wacht je nog op?

Barbecue vlees bestellen bij The Meatlovers

Barbecue vlees bestellen en het de volgende dag geleverd krijgen tot in de keuken? Of in dit geval, tot op de gril? Bij The Meatlovers is dat vanzelfsprekend! Bestel een lekker groot stuk vlees voor op de bbq en PostNL levert het op een door jou gekozen aflevermoment bij je thuis af. Op die manier weet je precies wanneer je jouw bbq vlees bestelling kunt verwachten! Wij verpakken het vlees zorgvuldig en vervoeren het in speciale coolboxen die ervoor zorgen dat de conditie van het vlees optimaal is wanneer je het ontvangt. De bezorger neemt deze na het aflevermoment direct weer mee terug, zodat jij met zo min mogelijk verpakkingsafval achter blijft. Op die manier dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu!

Ben jij er klaar voor om ook bbq master te worden? Bestel dan snel ons bbq vlees het feestje kan beginnen!

Gerelateerde recepten