Caveman Style Diamanthaas Sandwich met Knoflooksaus
40 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Overige Ingrediënten
- 1 wit desembrood (maar bruin mag ook)
- rucola
- 2 tl zongedroogde tomaten
- 200 gram creme fraiche
- 4 el mayonaise
Meer
Bereidingswijze
- Snij het brood in mooie plakken. De verse kruiden mogen ook klein gesneden worden.
- Voeg in een ruime kom de citroensap en suiker en meng goed.
- Pers nu de knoflooktenen uit in voeg toe in de kom.
- Nu mag de mayonaise en creme fraiche toegevoegd worden. Als dit goed is doorgeroerd mogen de verse kruiden erbij. Je kan het nu nog op smaak brengen met peper en zout.
- Maak je BBQ aan, deze moet een temperatuur hebben van ongeveer 200 graden Celsius.
- Leg de diamanthaas direct in de kolen en laat hem ongeveer 4 minuten liggen.
- Draai hem om en wacht nu nog 4 minuten.
- Haal de diamanthaas uit de kolen en klopt alles eraf wat is blijven plakken.
- Leg hem op een snijplank en laat even 2 minuten rusten. Snij hem nu aan in mooi 0.5 cm plakken.
- We zijn toe gekomen aan de opmaak van de sandwich: Start met een goede laag knoflooksaus op het brood.
- Leg nu hier handje rucola op gevolgd door wat van de zongedroogde tomaten.
- De gesneden plakken diamanthaas mogen hier nu boven op. Sluit af met wat van het grove zeezout er overheen te strooien.
Eet Smakkelijk,