Vlees van wereldklasse bestellen tijdens de feestdagen, hoe gaat dat in zijn werk?

De kerstdagen komen er weer aan. De voorbereidingen beginnen langzaamaan. Tijd om jouw favoriete kwaliteitsvlees weer in te slaan! Want ook dit jaar staat genieten met kerst weer voorop.

Mijn bestelling is niet bezorgd op de gekozen leverdag, wat nu?

Trunkrs streeft ernaar om op de gewenste leverdatum te leveren, echter met de drukte van de feestdagen verzoeken zowel wij als Trunkrs om rekening te houden met een dag uitloop. Mocht het onverhoopt voorkomen dat Trunkrs een dag later levert dan verzocht, dan zal dit vermeld worden op via de Track & Trace. Je bestelling wordt tot de volgende leverpoging door hen in vriezers bewaard. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen die van The Meatlovers verwacht wordt. Bij een nalevering is er dus geen reden voor zorgen.

Is jouw bestelling niet bezorgd op de gekozen leverdag? Bekijk dan de status in jouw Track & Trace code. Trunkrs verplaatst jouw bestelling automatisch naar de eerstvolgende werkdag. Mochten er vragen ontstaan dan kan er altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Trunkrs of The Meatlovers.

Vrijdag 22 december nog geen bestelling ontvangen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Goed nieuws namelijk! Op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december hanteren wij een nalevering en afhaal dag speciaal om ongemakken op te lossen. Onze klantenservice is op deze dag ook langer bereikbaar, zodat we eventuele problemen nog kunnen oplossen en naleveringen kunnen inplannen.

Let op: wij kunnen naleveringen in behandelingen nemen tot 14:00 op zaterdag 23 december of zaterdag 30 december.

Gerelateerde recepten