Alle bestellingen worden vers en gekoeld aan de deur geleverd. Daarbij kun jij bij het afrekenen zelf het bezorgmoment kiezen. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je jouw bestelling misloopt. Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn wordt er een nalevering op de volgende werkdag gedaan.
Een perfect gemarineerde hele kip in de oven bereiden of een fazant kopen voor een kruidig recept? Bij The Meatlovers ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij weten hoe je de perfecte smaakbeleving creëert. Hieronder geven we een paar gouden tips voor een optimale bereidingswijze van gevogelte!
Wie droomt er niet van een traditioneel gevulde kalkoen? Verwarm de oven voor tot 220℃ Smeer de buitenkant royaal in met boter en bestrooi met peper en zout. Schenk wat cider over de kalkoen en plaats de kalkoen afgedekt met aluminium in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180℃ en rooster het tot een kerntemperatuur van 70 tot 72℃ graden. Verwijder na 1 uur de aluminiumfolie zodat de kalkoen goudbruin bakt.
Kwartel is gevogelte met een heerlijk delicate en verfijnde smaak. Heerlijk zacht, mals en goed in te pakken met de juiste kruidenmelange. Het smaakt vooral goed met typische mediterrane kruiden.
Volgens traditie wordt een parelhoen in zijn geheel gebraden, maar er zijn natuurlijk een tal van andere mogelijkheden. Met zijn unieke wildsmaak en stevige structuur is de parelhoen een echte topper onder het gevogelte.
Het vlees dat afkomstig is van vogels zien we als gevogelte. Kip kun je zien als gevogelte maar vaak wordt dit apart aangeduid in verband met het grotere aanbod en de veelzijdigheid.
Kip, eend, kwartel, parelhoen, kalkoen, fazant, struisvogel, duif en patrijs vallen allemaal onder gevogelte.