BBQ pakket

Wie houdt er niet van, in de zomer een heerlijke BBQ tegemoet gaan met vrienden en familie. Tot laat buiten blijven in het ondergaande zonlicht en genieten van het meeste kwalitatieve vlees dat je ooit gegeten hebt. Door jouw BBQ-pakketten bij The Meatlovers te bestellen ga jij avonden als deze al snel tegemoet.

Ik zie niet wat ik zoek

Zit het perfecte BBQ-pakket er voor jou niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op en wij helpen je graag verder. We zullen je aan de hand van wat vragen op weg helpen naar de perfecte BBQ. Wie weet zorg jij wel voor een nieuw pakket op de webshop van The Meatlovers.

Wanneer bestel ik mijn pakket? 

Jouw BBQ-pakket kan je het best bestellen 2 tot 3 dagen voor je BBQ. Al onze producten zijn vers 7 dagen houdbaar in de koelkast maar kunnen ook nog perfect ingevroren worden. Onze BBQ-pakketten zijn dan ook perfect om ergens mee naar toe te nemen. Naast dat het in een erg stevige doos zit, kan je het koel houden door de koelzak en koelelementen die erbij zitten. Zo kan je ook tijdens vakantie in eigen land, op het strand of bij de buren genieten van een heerlijke BBQ met de beste producten!

Related Products

View all products