• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Producten

    1 kilogram Lams Frenched Rack Nieuw-Zeeland

    Overige Ingrediënten

    • 4 rode Paprika's
    • 2 bollen Knoflook
    • 6 el Ras-el-hanout
    • Olijfolie, peper en zout

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de paprika’s er in en laat ze binnen 20-30 minuten bruin worden. Haal de paprika’s uit de oven, doe ze in een schaal en dek de schaal af.
    2. Verwijder het vel en pureer de paprika. Zeef en voeg een klein beetje olijfolie toe. Breng dit op smaak met versgemalen peper en zout.
    3. Neem een braadslede en leg de knoflooktenen van twee bollen knoflook verspreid op de bodem. Besprenkel met olijfolie en zet in de oven. Smeer de frenched rack in met de ras-el-hanout en laat 10 minuten intrekken.
    4. Verhit olijfolie in een braadpan en bak de frenched rack aan alle kanten aan. Leg de frenched rack op de knoflooktenen in de oven, laat deze 10-15 minuten garen.
    5. Haal de racks uit de oven en laat ze rusten voordat je de ribben los snijdt. Serveer met de paprikacoulis en eventueel de knoflook die inmiddels gepoft is.