• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Specials

  “De fik erin” BBQ pakket

  Gewoon even lekker vlammen. Geen gedoe, gewoon vlees op de gril en genieten maar. Voor de hongerige vleesliefhebbers heben we dit simpele pakket samengesteld van 2x Black Angus Flat Iron Steak (250 gram), 1x Angus Flank Steak (1000 gram) en 4x Angus Burgers (200 gram). Ideaal voor een lekkere middag grillen in de zon. De bijgerechten zijn een vrije keus voor jezelf, maar je kan ook lekker achterover zitten terwijl de barbecue zijn werk doet. Geschikt voor: 4 personen.


  “Flipmaster” BBQ pakket

  Niks grote stukken vlees. Dit gaat tussen jou, een spatel, en een bak vol met hamburgers. Voor de echte burgerfanaat hebben we een lekker burger pakket samengesteld. In dit pakket met 20 burgers zit je het hele weekend goed. In dit pakket zitten Wagyu, Angus, Iberico, en Lamsburgers. Allemaal vers geleverd en klaar voor de gril. Geschikt voor: 5 tot 6 personen.


  “Vuurkoning” BBQ pakket

  Dit is niet zomaar een pakket. Dit is een uitdaging. Wij hebben een aantal stukken vlees uitgekozen die behoorlijk onbekend zijn onder de mensen. Elk van deze stukken vlees draagt een geheim bij zich. Dat van ongekende smaak en mogelijkheden. Met 1x een Wagyu Picanha van 1400 gram, 2x T-Bone van 350 gram, en 1x Frenched Rack van 975 gram kan jij je skills laten zien. Geschikt voor: 5 tot 6 personen.