• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Borrel jij er dit WK op los?

  Dit jaar is het eindelijk weer zover: het WK voetbal gaat van start! De ideale gelegenheid om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen, een fijne borrel te doen en samen te kijken naar de (hopelijk) geweldige prestaties van ons Oranje legioen. Onze tip voor de ultieme borrelhap? Fingerfood van wereldkwaliteit van The Meatlovers.

  Met het brede en uitgebreide assortiment van The Meatlovers kun je alle kanten op. Voor elke smaak, voorkeur en tijdstip voorzien wij je van de perfecte borrelhap! Maar wees gewaarschuwd, want met vlees van wereldklasse, blijft iedereen terugkomen!

  Pakketten waar jij mee scoort!

  Als iedereen tijdens het WK bij jou over de vloer komt dan moet je voorbereid zijn. Laten we jou hier eens goed bij kunnen helpen. De tijdstippen waarop ons Oranje Legioen dit jaar speelt, zijn alleen verre van ideaal. Onze tip? De samengestelde pakketten van The Meatlovers.

  Deze pakketten bestaan uit een selectie van onze allerbeste steaks, burgers en spiesjes. Zo kun je alle vrienden en familie voorzien van een volle maag, voor, tijdens of na de wedstrijd. Want wie wil er nou hangry een wedstrijd kijken? Met de pakketten van The Meatlovers scoor jij in ieder geval zeker dit WK!