• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten

    • 8 wraps
    • 500 ml crème fraîche
    • 1 krop sla
    • 1 rode ui
    • 1 avocado

    Meer

    Bereidingswijze

    Een stoer gerecht in een culinair jasje. Voor dit gerecht gebruiken we de Uruguayaanse kogelbiefstuk. Een waanzinnig zachte biefstuk met, dankzij de graanvoering, een milde smaak en een mooie marmering. De pastrami spice kruiden zorgen voor een stoere, licht rokerige en krachtige smaak. Deze wraps met kogelbiefstuk zet je in een handomdraai op tafel, maar deze bereiding van de kogelbiefstuk leent zich ook voor veel andere gerechten, zoals taco's of een steak sandwich.

    Voorbereiding van het vlees:
    1. Laat de kogelbiefstukken op kamertemperatuur komen.
    2. Snijd de biefstukken doormidden in twee dunne(re) plakken.

    Bereiding van de kogelbiefstuk:
    1. Maal de Pastrami Spice rub fijn in een vijzel of in een keukenmachine.
    2. Wrijf de plakken kogelbiefstuk in met de fijngemalen rub tot dat de plakken rondom bedekt zijn met een mooi laagje.
    3. Verwarm een grillpan op hoog vuur.
    4. Grill de plakken kogelbiefstuk, op middelhoog vuur, 2 minuten aan iedere kant. Dit zorgt voor een mooi grill patroon.
    5. Laat het vlees enkele minuten rusten.

    Klaarmaken van de wraps:
    Vul de wraps met ingrediënten naar wens.
    Wij kozen voor crème fraîche, sla, rode ui, avocado, lente ui, jalapeño en natuurlijk de gegrilde kogelbiefstuk.

    Eetsmakelijk!
    Jonathan Zandbergen