• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Welke soorten pakketten hebben wij bij The Meatlovers?

  Vleespakketten zijn vooraf samengestelde pakketten die je overal voor kunt gebruiken. Kan je bijvoorbeeld geen keus maken welke soorten vlees je wilt hebben? Geen probleem! Wij helpen je een handje en hebben pakketten voor je samengesteld!

  Vol van smaak en gemak, elk pakket bestaat uit stukken vlees van alleen de hoogste kwaliteit. Van vleesstukken uit Nieuw-Zeeland en Australië tot vleesstukken uit Spanje en Argentinië. Wij zorgen ervoor dat ze gesneden in hapklare stukken, direct op je bord kunnen gaan!

  Bij The Meatlovers hebben wij dan ook rekening gehouden met verschillende situaties. Wil jij bijvoorbeeld met de familie binnen gourmetten? Dan kan je uit verschillende gourmetpakketten kiezen. Een avondje met vrienden de BBQ aansteken? Bekijk dan onze BBQ pakketten. Wil jij een avondje indruk maken op je wederhelft? Bekijk dan onze steakpakketten!

  De gourmetpakketten

  Zoals we al eerder hebben gezegd, hebben wij pakketten voor verschillende gelegenheden, zo ook voor een avondje gourmetten. Elk pakket heeft zijn eigen eigenschappen. Deze pakketten bevatten verschillende soorten stukken vlees die ideaal te gebruiken zijn tijdens een avondje gourmetten met de familie!

  De gourmetpakketten zijn speciaal samengesteld door onze slagers om ervoor te zorgen dat jij de optimale ervaring in huis haalt. Met een gourmetpakket zorg je ervoor dat je een onvergetelijke ervaring aan je gasten meegeeft.

  Benieuwd naar de pakketten? Bekijk de verschillende gourmet pakketten!

  Naar de gourmetpakketten

  De BBQ pakketten

  Naast gourmetpakketten bieden wij ook BBQ pakketten aan. De naam zegt het al, dit zijn pakketten die speciaal voor de BBQ zijn samengesteld door onze professionals. Deze pakketten bevatten bijvoorbeeld spareribs, biefstuk of pulled pork (die je uiteraard zelf moet maken). Ideaal voor als je in de zomer een avondje buiten wilt zitten met vrienden of voor de echte BBQ-fans die ook in de winter de BBQ aansteken. Deze BBQ pakketten zijn een leuke manier om te genieten van een rokerige BBQ en een heerlijk stuk vlees.

  Kortom, de BBQ pakketten zijn ideaal als je een echte grillmaster wilt worden. Benieuwd welke BBQ pakketten er zijn? Bekijk de BBQ pakketten dan nu!

  Naar de BBQ pakketten

  De Steak pakketten

  Als laatste hebben we nog verschillende steak pakketten. Er zit veel variatie in het soort vlees wat in deze pakketten wordt meegeleverd. Er zijn dan ook verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld voor een pakket kiezen met verschillende soorten Argentijnse stukken vlees. Hierbij krijg je een pakket vol met hoge kwaliteit Argentijns  vlees, zoals de Argentijnse entrecote steak. Maar je kan er ook voor kiezen om een pakket te kiezen met hoogwaardig Wagyu vlees. Ideaal voor als je indruk wilt maken! Er zijn dus genoeg pakketten waar je uit kan kiezen. Voor welke ga jij?

  Benieuwd welke pakketten? Bekijk ze dan gemakkelijk!

  Naar de steak pakketten

  Bestel nu jouw vleespakketten bij The Meatlovers!

  Kortom, The Meatlovers biedt een ongelooflijk divers aanbod van vleespakketten die de meest fervente vleeseters zeker zullen plezieren. Van kleine partijen vlees voor degenen die zich slechts af en toe laten verwennen, tot aangepaste selecties die gegarandeerd voorzien in elke speciale behoefte, The Meatlovers heeft het allemaal.

  Naast het assortiment vlees leveren ze ook perfecte bijproducten zoals kruiden en sauzen. Wat je doel of budget ook is, als je bij The Meatlovers bestelt, kan je altijd kwaliteitsvlees verwachten met een geweldige smaak en waar voor je geld. Tijd om te bestellen!