Entrecote met knoflook en tijm

70 minuten 6 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Entrecote tijm knoflook

Ingrediënten

Overige ingrediënten:

  • Verse tijm
  • 4 tenen Knoflook
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Bereidingswijze

    1. 1

      Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Hak de knoflook fijn. Snijd de bovenkant (vetlaagje) van de in zodat er een ruitjespatroon ontstaat.Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Hak de knoflook fijn. Snijd de bovenkant (vetlaagje) van de in zodat er een ruitjespatroon ontstaat.

    2. 2

      Vul de inkepingen met takjes tijm en de fijngehakte knoflook. Eventueel naar smaak peper en zout toevoegen.

    3. 3

      Gaar de Entrecote op een bakplaat of braadslede ca. 60 minuten op 80 ⁰C in de oven.

    4. 4

      Haal de Entrecote uit de oven en laat deze ongeveer 5 minuten rusten.

    5. 5

      Dit gerecht is heerlijk met zelfgebakken frieten!