Bestel direct Wagyu BurgerBestel direct Black Tiger Gamba'sBestel direct Ambachtelijke Brioche Bollen
Ingrediënten
Producten
Ingrediënten voor de saus:
- 2 el mayonaise
- 1 teentje knoflook
- 1 el truffelolie
- 1 el peterselie, fijngesneden
- Zout en peper
Meer
Overige ingrediënten:
- 2 plakjes cheddar
- Krop sla
- Bloem
- 1 ei
- Panko
Meer
Bereidingswijze
De Truffel Alioli bereiden:
- Meng de ingrediënten van de truffel alioli in een kom.
- Breng op smaak met peper en zout.
De Surf & Turf bereiden:
- Klop 1 ei in een schaaltje.
- Pel de gamba's en haal deze door bloem, door het schaaltje met geklopt ei en panko.
- Frituur de gamba's ongeveer 30-60 seconden.
- Grill de wagyu burgers en laat de laatste minuut een plak cheddar smelten op de burgers.
- Grill de brioche bollen kort.
De afwerking:
- Smeer de onderkant van de het broodje in met de truffel alioli.
- Leg vervolgens wat sla op het broodje.
- Leg de burger met cheddar en de gefrituurde garnalen op het bedje van sla.
- Maak het broodje af met nog een goede lepel truffel alioli.
- Leg de bovenkant van het broodje er weer op en geniet ervan!
Dit recept is gemaakt voor The Meatlovers door @bbq__jedi.