Côte de Boeuf met Blauwe-Kaasboter

20 minuten 4 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Cote de Boeuf met blauwe kaasboter DEF

Ingrediënten

Overige ingrediënten

  • 90 gram boter
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 75 gram Blauwe kaas
  • 250 gram Paddenstoelen naar eigen keuze
  • Verse peterselie
  • Peper en Zout
  • Bereidingswijze

    1. 1

      Verwarm de oven tot 200°C. Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt boter in een ovenbestendige pan en bak het vlees 1-2 minuten aan elke kant. Zet de pan (zorg dat dit een pan is die ook in de oven mag!) 12-15 minuten in de oven, haal hem er daarna uit en zet apart.

    2. 2

      Mix 75 gram van de boter met de blauwe kaas. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.

    3. 3

      Smelt de overgebleven boter in een pan en voeg de paddestoelen toe, bak tot ze zacht zijn.

    4. 4

      Serveer de côte de boeuf met de paddestoelen en de blauwe-kaasboter.