Verwarm de barbecue.
Sla in de tussentijd de Inside Skirt een beetje platter en snijd de smalle uiteindes af, dit maakt straks het rollen makkelijker.
Gaar de Inside Skirt voor tot een kerntemperatuur van 40 graden. Als je dit niet doet krijg je aan de buitenkant een overgaar stuk vlees en blijft het aan de binnenkant rauw. Dit willen we niet!
Haal de Inside Skirt van de barbecue als de kerntemperatuur is bereikt. Laat even rusten.
Snijd ondertussen de peterselie klein voor de vulling.
Snijd de peterselie en de geraspte limoenschil. Doe dit in een apart bakje.
Wrijf de knoflook en dan de ansjovis fijn in de vijzel. Voeg dit toe aan de peterselie en limoen.
Voeg een scheut olijfolie toe en meng het geheel goed door elkaar.
Verspreid de vulling over de lengte van de Inside Skirt.
Leg de plakken gegrilde paprika erop.
Rol nu de Inside Skirt met de vulling op.
Knip 3 gelijke stukken van het slagerstouw en leg deze naast elkaar naar je toe (verticaal) op het keukenblad.
Knip dan 2 langere stukken en leg deze horizontaal op de andere touwtjes.
Plaats hier de rollade op. Zorg dat het in de lengte voor je ligt.
Tijd om te knopen! Wij raden de slagersknoop aan, maar zolang het touw goed vast zit en het het vlees bij elkaar houdt, zit je goed!
Zodra je klaar bent met knopen kan de rollade op de barbecue. Laat het vlees een kerntemperatuur van 52 graden bereiken.
Is de kerntemperatuur bereikt? Dan mag de rollade van de barbecue en is het tijd om lekker te eten!
Eetsmakelijk.