Steak Tartaar van Diamanthaas

30 minuten 2 personen Moeilijkheid:
Terug naar recepten

Steak Tartaar recept

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 0,5 sjalot
  • 4 cornichons
  • 1 el bieslook
  • 1 el peterselie
  • 1 el tuinkers
  • 3 ansjovisfilets
  • 1 tl dijon mosterd
  • 0,5 el worcestershiresaus
  • 6 druppels tabasco
  • 1 tl kappertjes
  • 2 eidooiers
  • Peper en zout
  • Toefjes truffelmayonaise
  • Bereidingswijze

      Bereidingswijze Steak Tartaar:

    1. 1

      Begin met het heel fijn snijden van de Diamanthaas.

    2. 2

      Snijd de sjalot, bieslook, peterselie en cornichons fijn.

    3. 3

      Meng dit met de fijngesneden diamanthaas in een kom.

    4. 4

      Voeg 1 theelepel dijon mosterd, 0,5 eetlepel worcestershiresaus en 6 druppels tabasco toe en meng.

    5. 5

      Voeg de kappertjes toe aan het geheel en maak af met wat zout en peper.

    6. 6

      Gebruik een kommetje om de steak tartaar in een mooie vorm op het bord te krijgen.

    7. 7

      Maak het geheel af met tuinkers en toefjes truffelmayonaise.

    8. 8

      Enjoy!