Snijdt de vetlaag en het vlies zoveel mogelijk weg zodat de rub goed kan intrekken.
Bestrooi met een gelijkwaardige verdelen van knoflookpoeder, zout en peper.
Rook het vlees indirect met stevig rookhout op 100C tot een kerntemperatuur van 52C.
Grill het vlees vervolgens boven direct vuur tot een kerntemperatuur van 54-55C.
Laat het vlees vervolgens rusten onder wat aluminiumfolie voor ongeveer 15 minuten, zo behoudt het vlees zijn sap en smaak!
Meng alle ingrediënten goed samen en pas aan naar smaak daar waar nodig.
Bak de stokbroodjes af en snijdt deze vervolgens open.
Smeer een laagje van je zelfgemaakte saus op het broodje en leg hier wat rucola op.
Snijdt het vlees tegen de draad in, dit is erg belangrijk voor de malse bite die je wilt.
Plaats hierop je vlees en daarop je ingelegde uit.
Je kan naar voorkeur meer saus toevoegen aan je sandwich.
Eet smakelijk!
Dit recept is in samenwerking geschreven met BBQ_Jedi .