Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
Wil jij deelnemen aan één van onze workshops? Bestel dan hieronder jouw ticket! Voor slechts 34,99 word jij een echte expert. We houden de workshops kleinschalig, wees er daarom snel bij. VOL=VOL (de workshop tickets gaan erg hard). Vergeet niet jouw GRATIS entreeticket mee te bestellen!
Tijdens deze exclusieve, kleinschalige Wagyu Workshop leer jij van Jos alles over verschillende soorten Wagyu vlees. Je gaat het Wagyu vlees op verschillende manieren bereiden. Zo ga jij aan de slag met Australisch Wagyu vlees, maar leer je ook werken met het unieke Japanse Wagyu uit Kagoshima.
Wanneer: zaterdag 7 juni (op ons BBQ Event)
Starttijden: 14:00 (sold out), 15:30 (sold out) en 17:00
Duur workshop: ca. 45 minuten
Prijs: €34,99 per ticket
Tijdens de workshop leer je hoe je dit bijzondere vlees op verschillende manieren bereidt en krijg je tips en tricks om de perfecte Wagyu gerechten te maken. Een unieke kans om de chef in je naar boven te halen.
Je ontdekt de smaken en texturen van ons Wagyu vlees en leert hoe je dit premium vlees tot in de perfectie kunt bereiden. Onder leiding van slager en chef Jos ontwikkel je technieken die je in elke keuken kunt toepassen. Of je nu een beginnende thuiskok of een gepassioneerde fijnproever bent.
Bestel jouw ticket voor 34,99, dit is inclusief:
🔥 Goodiebag
🔥 Een kleinschalige workshop van ca. 12 personen door chef Jos
🔥 Werktafel met tools
🔥 Verschillende soorten Wagyu vlees (+ proeven!)
Tijdens de Steak Master Workshop leert BBQ-expert Marcel je alles over onze verschillende soorten steaks. Van een malse, wat magere steak tot aan een steak met veel vetmarmering en dus smaak. Hij leert je hoe je drie compleet verschillende steaks tot perfectie grillt. Ga zelf aan de slag, proef de verschillen en word Steak Master!
Wanneer: zaterdag 7 juni (op ons BBQ Event)
Starttijden: 11:15 en 12:45
Duur workshop: ca. 45 minuten
Prijs: €34,99 per ticket