Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
Gaar de Iberico Chorizo worsten eerste 10 minuten op 200 graden, indirecte hitte. Door de worsten eerst indirect te grillen, barsten de worsten niet voortijdig en loopt het vet er niet uit.
Grill de worsten 1 minuut per kant op direct vuur.
Haal de worsten van het rooster en laat deze een paar minuten rusten.
Halveer de worsten in de lengte en laat nog 20-30 seconden op de binnenkant grillen.
Snijd de verse kruiden fijn en meng met de rode wijn azijn, chiliflakes, knoflook, mosterdpoeder, komijnpoeder en het sjalotje. Zorg dat je deze smaakmaker goed mengt.
Voeg steeds een klein beetje olie toe aan het mengsel, net zolang tot de saus de gewenste dikte heeft.
Breng de saus op smaak met peper en zout.
Bak de broodjes en snijd open.
Leg de worsten op de broodjes en smeer de chimichurri saus eroverheen.
Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg deze toe aan het broodje.
Serveer met eventueel wat bijgerechten. Eet smakelijk!
Dit recept is gemaakt voor The Meatlovers door @bbq__jedi