Snijd de tomaat en paprika in kleine stukjes.
Snipper de ui.
Doe dit samen in een kom en voeg peterselie, olijfolie en hoisinsaus toe.
Meng het geheel goed door elkaar.
Bestrooi het geheel met een snufje peper en zout.
Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking.
Prak de avocado samen met de crème fraîche en limoensap. Zet dit even apart.
Zet een grillpan op middelhoog vuur. Wanneer de pan goed warm is grill je de worstjes tot ze een bruin tintje krijgen.
Wanneer de worstjes bruin zijn, snijd je ze over de lengte door de helft. Leg de platte zijde nog even terug in de pan om te grillen.
Snijd de pistoletjes vanaf de bovenkant in.
Besmeer de broodjes ruim met de avocado spread en leg daar de worst op.
Garneer het broodje met de tomaten salsa en een paar feta blokjes.
Voeg naar wens nog een beetje siracha mayonaise toe.
Dit recept is in samenwerking met Renske van @koken_metliefde